divendres, 26 de desembre del 2008

Equip de rescat de Can Cabanyes: Operació "Larus ridibundus"

 

Dia 21 de Desembre del 2008. Equip format per Robert Manzano, Carles Oliver i un servidor, Ramiro Aibar.

Des de la llunyania, en Robert, amb el seu flamant nou telescopi, detecta la presència d'una gavina vulgar (Larus ridibundus) amb dificultats per aixecar-se del aigua i conclou que té una bossa de plàstic enganxada a la pota que li impideix arrencar el vol. Amb l'esperit dels qui varen treballar per treure aus marines del xapapote, ens llençarem a la llera del riu. Creuarem entre pedres, aigua i fred per arribar fins a l'esgotada gavina, on en Carles es va apropar fins fer-ne presa del làrid. Un cop agafada fou alliberada del plàstic que la feia presonera, fou sotmesa a un sessió fotogràfica i allliberada en poc temps veient, els tres exploradors  i aventurers com la gavina volava i marxaba vers la llibertat amb les seves companyes de vol.

Bon Nadal i Bon Any Nou a Tothom, i en especial pels aventurers Robert Manzano (Robbie) i Carles Oliver (Charly).

Ramiro Aibar (Ramie). 

 

Copia de rescate

En Carles Oliver amb la gavina a la mà. La bossa la tenia ben enganxada a la pota, i en estar amb aigua no li permetia volar. S'ha de veure també la cara de patiment d'en Carles.

Copia de cuerpo perfil

Foto de la gavina vulgar.

Copia de cabeza perfil Copia de detalle cabeza

Fotos detall del cap.

Copia de detalle alas parte superior 

Detall de l'ala.

Copia de detalle patas

Detall de les potes.

IMGP4082

Detall del Robert amb la gavina.

Aixó es tot. Avui Sant Esteve, des d'aquí, us desitjo unes Bones Festes, que ara per dinar tinc gavin... digooooo ... pollastre amb bolets. Bon profit  a tots i ...

A Can Cabanyejar!!!!!